ZJN 2012 Taksa Uputstvo Projekat UNDP i Republicke komisije OSCE Mailing list Izveštaji Statistika Informator o radu Poslovnik o radu Pravilnik o nabavkama Pravilnik o listi veštaka za javne nabavke Javni poziv za obrazovanje liste veštaka Lista veštaka Plan integriteta
Konkursi Brosura Javne nabavke Publikacije

Prijavite se na "mailing" listu

REPUBLIČKA KOMISIJA UNAPREDILA NAČIN PRAĆENjA PRAVNE PRAKSE

U nastojanju da stručnoj javnosti u što većoj meri učini dostupnim relevantne podatke o svom radu, Republička komisija je omogućila funkcionisanje liste elektronskih adresa – „mailing list“, posredstvom koje će se zainteresovani redovno obaveštavati o pravnoj praksi Republičke komisije, karakterističnim odlukama, načelnim pravnim stavovima, uputstvima za preduzimanje pojedinih procesnih radnji i novinama u sistemu javnih nabavki. Na navedeni način će se naručiocima i ponuđačima pružiti mogućnost da kontinuiranim praćenjem značajnih pravnih pitanja na sistematičan način unaprede svoje poslovanje i stručna znanja iz oblasti javnih nabavki.

Ukoliko je ovo obaveštenje stiglo i na vašu e-mail adresu to znači da ste već prijavljeni na mailing listu. Ukoliko niste dobili e-mail poruku sa ovim obaveštenjem a želite da pristupite listi elektronskih adresa Republičke komisije, molimo Vas da u rubrici „Prijava", u polje „Vaš e-mail" upišete e-mail adresu na koju želite da Vam stižu vesti iz Republičke komisije, zatim u polje ispod prepišete kod sa slike i kliknete na dugme „Pošalji". Na taj način bićete automatski prijavljeni na listu elektronskih adresa Republičke komisije.

Prijava

captcha